.

Alla lakan tillgängliga som paket till reducerat pris

Nu kan du köpa ett valfritt lakan med ett örngott och en T-koppling eller två örngott och en 4-vägs koppling för 160 och 180 cm breda lakan till reducerat pris
Du sparar 250 kr för lakan med ett örngott och 400 kr för lakan med två örngott. 2 örngott är tillgängliga med 160 och 180 cm breda lakan.

Betalning med Klarna och nu också SWISH

Vi erbjuder två olika betalningsföretag, Stripe och PayPal. Stripe är ett globalt företag som används av fler och fler internetbutiker då de erbjuder många olika betalningsmöjligheter, har hög säkerhet och rimliga avgifter. Stripe har nu samarbete med Klarna så önskar ni betala via Klarna går det bra, via Stripe.

Stripe har nu också betalning vis SWISH sedan 20 mars

Kan man lita på "Bäst i Test"?

I dag finner man så kallade objektiva tester på vilka jordningslakan är bäst på några nystartade sajter som kallar sig "Kroppsexperten", "Bästa Produkterna" och "Bäst i Test guide".

De har endast testat kinesiska piratkopior på Clint Obers originaldesign från 2009. Att inte ta med våra lakan i sådana tester visar att sajterna inte är seriösa då det var Earthingpeople som införde jordning i Sverige i 2011 och är det enda seriösa företaget på marknaden förutom originalet Earthing i USA. Alla andra säljer kinesiska piratkopior oavsett hur mycket de ljuger på sina hemsidor. Vissa kallar sina Kinakopior "original", "världens bästa", "patenterad silvertråd" och mer.

De s k "testarna" har ingen koll på marknaden och kan därför inte anses trovärdiga. Det är uppenbart vem som betalt "testarna" att rekommendera sina produkter då alla de testade lakanen kommer från några fabriker i Kina och det är ingen skillnad på lakanen mer än hur mycket silvertråd de innehåller, om det är ekologisk bomull eller inte och vissa är färgade gråa.

Man ser lätt vem som sponsrat testerna eftersom Trend Rehab är "testvinnare" i alla tester. Det är en mycket ful form av marknadsföring och totalt oärlig. De andra testade lakanen kommer från helt okända företag som bara finns på Amazon. Dessutom rekommenderar de att man skall koppla in sig på jorden i vägguttagen, något som vi aldrig rekommenderat då det kan vara farligt. Läs mer under Viktig Information och Frågor och Svar.

Clint Ober slutade tillverka lakan med 3-4% silvertråd i 2016 då han insåg att det var en dålig design. De kunde sluta fungera ganska snabbt på grund av oxidering av silvertrådarna pga svavel i svett och hudoljor, kemikalier i hudkrämer och felaktigt tvättmedel. Dessutom är designen med en gummilapp med tryckknapp fastsydd i tyget en undermålig konstruktion där kontakten mellan gummilapp och lakan ofta försvinner innan lakanet oxiderar. Om lakanet inte är ledande ger det inga hälsofördelar så det är viktigt att kontrollera ledningsförmågan efter varje tvätt med en produkt testare eller multimeter.



En varning för billiga kinesiska kopior

Originaltillverkaren av silverbaserade jordningslakan, Earthing.com i USA, slutade att tillverka bomullslakan med silvertråd i 2016. Orsaken var att de inte har tillräckligt lång hållbarhet. Den obehandlade silvertråden oxiderar alldeles för fort när den utsätts för svavel från svett och hudoljor och lakanet kan sluta fungera inom kort tid. Hudkrämer innehåller också en massa olika ämnen som oxiderar silver. Även felaktigt tvättmedel kan förstöra silvertrådarna. Ett annat problem med den designen är att kontakten mellan den svarta gummilappen, där tryckknappen sitter, och silvertrådarna kan försvinna långt innan silvertrådarna hinner oxidera. Det är en undermålig lösning. Även sladdarna kan sluta fungera pga dålig kvalitet så de behöver också testas regelbundet. Vi vet från erfarenhet då vi startade Earthingpeople våren 2011 som distributör för Earthing.com i USA och sålde denna typen av lakan i 5 år innan vi gav upp på dem. De sista 2 åren hade vi över 90 reklamationer.

Nuförtiden finns massor av oseriösa företag som säljer billiga kinesiska piratkopior av original lakanen väldigt dyrt. Alla dessa lakan med 3-10% silvertråd kommer från Kina. Ett sådant lakan kommer att ge god effekt så länge det fungerar men det är svårt att avgöra när det slutar fungera. Därför kan vi inte rekommendera dessa lakan om ni vill ha lakan av god kvalitet som kommer att ge er jordning i många år. Det är slöseri med resurser och era pengar.

Har ni ett piratlakan från Kina rekommenderar vi starkt att ni testar både lakan och sladdar med en produkt testare eller en multimeter efter varje tvätt så ni kan se om det fortfarande fungerar.
Om lakanet har slutat fungera får ni inga hälsofördelar alls och då kan ni bara slänga det och köpa ett nytt. Ett annat problem med dessa företag är att de rekommenderar eluttagets jord för att jorda sig. Vi har varningar på många ställen på hemsidan om att detta kan vara farligt pga att Sverige har i över 100 år använt 4-ledar system i boningshus där jord och nollfas är sammankopplade i elcentralen. Vi har aldrig rekommenderat den metoden för jordning då det finns säkra alternativ. Läs en personlig erfarenhet av att jorda sig via vägguttag under fliken "Viktig information"

Vi var distributör för Earthing.com i USA mellan 2011-2016 men eftersom de inte gjorde något åt problemen med dålig kvalitet i deras produkter så startade vi ett nytt samarbete med Better Earthing i Australien. Ett företag som satsar på kvalitetsprodukter. Först introducerade vi Evolution jordningslakan med 50% silvertråd som är behandlad mot oxidering och 50% Tencel. Sen kom Premium lakan med 20% rostfria filament invävda i Tencel och antibakteriella zink fiber. Det tyget har vi nu vidareutvecklat till
Premium v2 som är ett mycket kraftigt och slitstarkt tyg med 30% fibrer av medicinskt rostfritt stål. Vi fortsätter utvecklingen av jordade lakan genom att forska och testa nya material och designer i vår strävan om att skapa de bästa produkterna med de längsta garantierna, just för att vi bryr oss om kvalitet, hållbarhet och livslängd på det vi säljer.

Våra kvalitetslakan finns endast hos Earthingpeople, Better Earthing i Australien och Earthing Nederland och våra respektive återförsäljare.

Ny studie från Irak om jordning av Covid sjuka personer

Klicka här för att läsa studien
En studie från Basrah Universitetet i Irak på 59 personer med Covid19 som publicerades i december 2020 har visat på ganska fantastiska resultat för redan sjuka personer. Alla visade signifikanta förbättringar efter endast 3 dagar med 15 minuters till 3 timmars jordning per dag. En patient hade spektakulära förbättringar i syresättningen av blodet från 38% till 95%.
Studien är skriven på engelska men mycket lätt att läsa så vi rekommenderar att läsa den online eller ladda ner den gratis från länken.

Intressant information om jordning och Covid 19

Klicka här för att läsa artikeln.
Clint Ober och James L Oschman har gjort en summering av vad vi vet om jordning och coronavirus. Resultaten av jordning är positiva som både som skydd och för återhämtning efter sjukdom. Vi är intresserade att höra från er som sover jordade varje natt, om någon haft Covid19 och hur ni har upplevt om jordningen har hjälpt er. Skriv gärna ner er historia och skicka till oss. Det är uppskattat.

Om jordning och coronavirus

I dessa oroliga tider med virus är det värt att påminna sig om hur jordning stärker immunförsvaret rejält. Vad du än gör för att skydda dig, se till att sova jordad varje natt och försök jorda dig så mycket som möjligt under dagen.

Jordning reducerar inflammation och smärta, förbättrar sömnen för majoriteten, lugnar det centrala nervsystemet, hjälper till att normalisera stress hormoner, skyddar cellerna mot lågfrekvent EMF och förbättrar blodflödet. Alla dessa effekter stärker kroppen och immunförsvaret.

Om du får problem med hosta rekommenderar Earthing Institute i USA att man placerar ett elektrodplåster på varje sida av bröstet över lungorna, ca 15 cm under nyckelbenen och 5 cm ut från bröstbenet. Du kan uppleva en snabb förbättring som resultat av att jordningen minskar den inflammatoriska aktiviteten i lungorna.

Det finns ingen forskning på just denna metoden men feedback från människor under många år tyder på att detta är en effektiv hjälp.

Experter har beskrivit närvaro av "cytokin stormar" hos patienter med svåra coronavirus symptom och annan influensa. Cytokiner är proteiner som produceras av immunförsvaret för att hjälpa kroppens försvar mot en infektion. För att kunna minska en infektion kan kroppen producera för många cytokiner och därmed skapa en "cytokin storm". För mycket av det goda kan man säga.
För höga nivåer av cytokiner kan trigga en systemisk inflammation, lunginflammation och akuta andnings svårigheter.

Den kraftfulla anti-inflammatoriska effekten av jordning, där kroppen absorberar fria elektroner direkt från jorden, kan var extra hjälpsamt vid respiratoriska besvär men även andra hälsoproblem där inflammation är inblandad.

Vår vän Dr Bruce Lipton påminner oss om att rädsla och stress försvagar immunförsvaret så undvik rädsla och ta det lugnt för att hålla formen på ditt immunförsvar.

Sen kommer Anders Olsson på Medveten Andning med en viktig påminnelse om att andas genom näsan. Då filtreras 75% av virus, bakterier och andra otrevligheter bort. Det sker inte när du andas genom munnen.

1 minuters video om jordningens blodförtunnande effekt

Se denna korta film om en läkare som tar levande blodprov på en kvinna och sen ber henne att gå ut och stå barfota på marken i 10 minuter. När hon kommer in igen tar han ett nytt blodprov och jämför blodet före och efter jordning genom att visa det på en stor bildskärm.
Att ha normalt blod där inga röda blodkroppar klumpar ihop sig är otroligt viktigt för hälsan. Det syresätter kroppen mer effektivt, transporterar ut näring mycket bättre och tar ut slaggprodukter snabbare. Sen minskar jordning risken för stroke (slaganfall) där en förträngning i blodomloppet gör att blodet inte kommer fram.


Filmen "The Earthing Movie" äntligen släppt på YouTube

Efter en lång väntan har den fina filmen om jordning släppts gratis för alla att se och njuta av. Stort tack till filmskaparna och alla andra som varit med.

Se filmen genom att klicka på länken


https://www.youtube.com/watch?v=44ddtR0XDVU

Stort reportage om jordning i tidningen Free

Tidningen Free kom ut med ett stort reportage om jordning i maj 2019. Det är en välskriven artikel som går även att läsa på Free's hemsida. Klicka på länken för att komma till tidningen. Artikeln finns på sidorna 14-17.
Klicka här för att läsa artikeln

Jordning_AndersBlomqvist_150dpiJordning_AndersBlomqvist_150dpi2

Vad säger andra om jordning?

Vi kan tyvärr inte publicera vad olika människor rapporterar om sina upplevelser när de jordat sig men det finns en sida med en hel del berättelser ni kan gå in på och läsa personliga berättelser. Den första är av framlidne polisen Roger Carlström som fick hjärncancer av polisens kommunikations system Rakel, något som han varnade för.

Klicka på länken: https://docplayer.se/

Jordade skor

Få jordning med ESD skor (ElectroStaticDischarge) utomhus när du inte vill gå barfota.
ESD skor fungerar bra att jorda sig med när du är ute och går eller arbetar. De är tillverkade för industri, elektronikföretag, sjukvård och andra arbetsplatser där statisk elektricitet kan ha en förödande verkan.

Kom bara ihåg att du inte är jordad bara för att du har skorna på dig, du måste stå på marken utomhus för att få jordning. Asfalt är isolerande förutom när den är våt efter ett regn så det är jord, gräs, grus, vatten, våt sand som gäller.

Nedan finner du länkar till några företag som säljer ESD skor. Desto lägre motstånd i skorna, desto bättre.


https://www.shoemed.se

https://www.sievi.com

Användarberättelser

2000-Talets Vetenskap. ANVÄNDARBERÄTTELSER

Tidningen 2000-Talets Vetenskap har skapat en egen hemsida där de samlar människors personliga erfarenheter kring hur de blivit bättre genom att använda alternativa behandlingsmetoder. Det är menat att bli en stor databas där man kan få information om olika behandlingsmetoder eftersom tillverkare och försäljare av olika produkter är förbjudna att själv lägga ut användarberättelser på sina hemsidor eller i sin tryckta information. Skriv gärna ner era erfarenheter om vad jordning gjort för er hälsa och skicka in till deras sida på länken nedan. Genom att dela din berättelse med andra hjälper du dem.

http://www.anekdoter.se/

Dr Mercolas senaste artikel om jordning

Klicka här för att läsa artikeln