Hälsorevolutionen kommer underifrån

Ny bok. "Medvetet barfota"

Vi har fått hem boken "Medvetet barfota" som tar upp de positiva hälsoeffekterna av att vara jordad men även ett kapitel om andningen och ett kapitel om näring.
En bra sammanfattning av tre av de viktigaste sakerna du kan göra för att läka och förbättra din hälsaMedvetet-barfota-bok001

Varning för billiga kinesiska kopior

Originaltillverkaren av jordningslakan med 3% silvertråd, Earthing.com i USA, har helt slutat att tillverka bomullslakan. Orsaken är att de inte har tillräckligt lång hållbarhet. Den obehandlade silvertråden oxiderar alldeles för fort när den utsätts från svavel i hudfett och svett och lakanet kan sluta fungera inom väldigt kort tid.

Detta gäller också de billiga kinesiska kopiorna som framförallt säljs av det oetiska företaget Groundology i England som driver en svenskspråkig hemsida. De har produkter de kallar "genuina" men det handlar om kinesiska kopior med silvertråd av okänd kvalitet. Det är inga produkter vi kan rekommendera om ni vill ha lakan av god kvalitet som kommer att ge er jordning i många år

Vi satte en ny standard inom jordninglakan för två år sedan när vi introducerade våra Evolution silverlakan med 50% fransktillverkad silvertråd och 50% tencel / lyocell som framställs av hållbart odlad eukalyptus / bok i en mycket miljövänlig process av Lenzing i Österrike. Vår silvertråd är behandlad med en tysk produkt mot oxidering, något som vi är ensamma om och den beräknade livstiden på ett Evolution lakan är 5-10 år.

Våra kvalitetslakan finns endast hos Earthingpeople, Better Earthing i Australien och till viss del hos Earthing Nederland.